Hellende Daken

Van nieuwbouw tot kleine reparatiewerken

Heeft u bouw- of verbouwplannen en bent u op zoek naar een betrouwbare vakman voor het plaatsen van een nieuw dak? Dan bent u bij Dakwerken West-Vlaanderen absoluut aan het juiste adres. Zowel particulieren als bedrijven kunnen voor het plaatsen, renoveren of herstellen van een hellend dak bij ons terecht.

Wij komen bij u langs om persoonlijk uw wensen en budget te bespreken. Bij hellende daken heeft u namelijk heel wat keuze. Zo zijn er verschillende types hellende daken, maar ook heel wat soorten dakbedekking in diverse materialen en kleuren. Indien u een Velux raam wilt of nieuwe dakgoten, dan kunt u dat meteen ook aan ons voorleggen. Daarnaast zorgen we er, indien gewenst, ook voor dat uw dak op een correcte en zorgvuldige manier geïsoleerd wordt.

Reparatiewerken, het onderhoud of het reinigen van uw dak: geef ons een belletje en we maken een afspraak om het nodige te komen doen. Een lek in uw dak of ernstige stormschade? Dan springen we uiteraard meteen voor u in de bres.

Contact

U kunt bij ons terecht voor zowel grote als kleine projecten, van nieuwbouw tot kleine herstellingswerken. En dit voor zowel hellende daken als platte daken, al uw zinkwerken en Velux ramen. Stuur ons een mailtje of vul ons invulformulier in en wij geven u zo snel mogelijk antwoord.