Platte daken

Waarom kiezen voor een plat dak?

Platte daken zijn tegenwoordig veel kwalitatiever dan vroeger en zijn een volwaardige dakbedekking geworden. Ze zijn ideaal op bijgebouwen, garages, loodsen,… Wij plaatsen zowel de nodige isolatie als de dakbedekking zelf. Ook voor het onderhoud of kleine herstellingswerken kunt u steeds op onze diensten rekenen.

Tegenwoordig is het mogelijk om ook met een plat dak heel wat regenwater te recupereren. Daarnaast vervult een plat dak diverse functies zoals dakterras, groendak of buitenruimte voor technische installaties zoals de buitenunit van warmtepompen, ventilatiebuizen,… Ook zonnepanelen kunnen eenvoudig op een plat dak geplaaats worden.

Voor het plaatsen van platte daken gebruiken we voornamelijk EPDM, maar ook roofing kan een optie zijn. Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken en een gratis vrijblijvende offerte op te maken rekening houdend met uw wensen en budget.

Contact

U kunt bij ons terecht voor zowel grote als kleine projecten, van nieuwbouw tot kleine herstellingswerken. En dit voor zowel hellende daken als platte daken, al uw zinkwerken en Velux ramen. Stuur ons een mailtje of vul ons invulformulier in en wij geven u zo snel mogelijk antwoord.